DÍDAC GALLEGO, El 3 de Vuit, 15.12.2006, Pels que confonene la Plataforma

Agrairé publiqueu aquestes lletres, doncs sovint en els mitjans es confon qui dóna el missatge amb el veritable generador del mateix, entrant a l’atac personal quan aquest no pot tenir lloc, i menys si es parla en representació d’un col·lectiu.

Com sigui que el setmanari 7dies, no es publica aquesta setmana, i per general coneixement, he cregut oportú fer arribar a aquesta redacció la carta que els hi he demanat publiquin.

Agraeixo la vostra atenció

Sr. Carles Esteve.

Li agrairé publiqui en el setmanari 7dies una puntualització respecte del seu article publicat el dimarts dia 28 de novembre sota el títol: Contra la violència sí que em mobilitzo

En l’article Vostè carrega contra el Sr. Fèlix Simón, qui en nom de la Plataforma per la Vegueria Penedès, va llegir una intervenció, que no era pròpia, sinó col·legiada i representativa de la Plataforma.

El missatge li pot agradar mes, o menys, però Vosté com a periodista no pot atacar al missatger, per la qual cosa si té algun problema personal amb el sr. Simon, l’ha de resoldre per alguna altre banda.

Vostè no pot afirmar que “determinats personatges es descobreixin tal com són ”, quan la persona que intervé ho fa en nom d’ un col·lectiu.

Si vol atacar a la Plataforma, pot fer-ho, però mai ha de fer-ho en la persona del seu representant.

La Plataforma volia manifestar que evidentment i davant de les properes eleccions nosaltres defensarem aquelles posicions que coincideixin amb nosaltres amb la defensa de la Vegueria.

No creiem que es pugui entendre com amenaça, i menys quan contínuament sens repta a entrar en la comtessa electoral.

Així dons quedi clar que no amenacem res, i que no es tracta d’una posició personal del Sr. Simon, sinó de la Plataforma.

Suposo que amb aquest aclariment, també em descobreixo tal com soc.

DIDAC GALLEGO, membre de la plataforma per una vegueria pròpia.